NOVICE

Stres in izpadanje las: Spoznajte povezavo in oživite svoje lase

 

KAKO STRES VPLIVA NA LASE?

Stres se lahko kaže na številne načine, tako psihično kot fizično. V posebej stresnih obdobjih je lahko opazen znak prekomerno izpadanje las. Zakaj? Ko smo pod stresom, naše telo usmerja hranila in energijo v osnovne funkcije, potrebne za preživetje, pogosto na račun las. To lahko privede do stanj, kot je telogeni efluvij, ko lasje prezgodaj preidejo v fazo mirovanja in izpadejo. Stres lahko povzroči tudi težave z lasiščem, kot sta izsušenost ali prekomerno izločanje maščob, kar težave z izpadanjem las le še poslabša.

NEGUJTE SE IN VAŠI LASJE BODO ZAŽIVELI

Da bi preprečili negativne učinke stresa na lase, je treba k negi las pristopiti celostno. Redna telesna dejavnost, uravnotežena prehrana in dovolj spanja so temeljni koraki, ki izboljšujejo sposobnost vašega telesa, da se spopada s stresom. Če pa v vsakodnevno rutino vključite čuječnost ali meditacijo, lahko tudi znatno ublažite psihološke in posledično fizične posledice stresa, kar spodbuja zdravje lasišča in rast las.

V teh intenzivnih obdobjih lahko svoje lase podprete tudi z izdelki, ki so posebej razviti za oskrbo las s potrebnimi hranilnimi snovmi, zmanjšujejo izpadanje in podpirajo rast novih las.

REVALIDOVA RUTINA PROTI IZPADANJU LAS

Preizkusite Revalidove izdelke proti izpadanju las, namenjene negi in zaščiti las:

  • Stimulirajoči šampon Revalid: Ta nežen, a učinkovit šampon poživi celice v mešičkih, ki so odgovorne za rast las, jih navlaži in okrepi ter jih pripravi na uporabo seruma za rast las.
  • Serum za rast las Revalid: Ta serum, ki se nanaša neposredno na lasišče, neguje lase, zmanjšuje izpadanje las in spodbuja rast novih las, po mnenju uporabnikov pa po treh mesecih vsakodnevne uporabe poveča gostoto las za 8 %.
  • Kapsule za lase Revalid: To prehransko dopolnilo, ki vsebuje aminokisline in pomembne vitamine, dopolnjuje vaše prizadevanje za rast las, saj ga podpira od znotraj.
  • Poživljajoči šampon Revalid MEN: Ta šampon, posebej oblikovan za moške, je namenjen boju proti izpadanju las in ponuja učinkovito rešitev za krepitev in poživitev las.

Uporabite nežen in pomirjujoč pristop Revalid k negi las in ko boste nekaj časa posvetili sebi, boste občutno izboljšali tako zdravje svojih las kot obvladovanje stresa. Naj bodo vaši lasje odsev vašega notranjega blagostanja in miru ter naj izžarevajo prožnost in vitalnost tudi v najbolj napornih dneh.