NOVICE

Praznovanje nagrajenih rešitev za nego las znamke Revalid

 

NAŠ RAZVOJNI PROCES

Naši izdelki so razviti z globokim razumevanjem biologije las in izzivov, s katerimi se soočamo. Pazljivo izbiramo visokokakovostne sestavine in jih združujemo z inovativnimi tehnologijami, da ustvarimo učinkovite formulacije. Vsak izdelek je deležen temeljitega testiranja učinkovitosti in varnosti, kar zagotavlja visoke standarde in zaupanje strank.

Naše izdelke neprestano izpopolnjujemo na podlagi znanstvenih dosežkov in povratnih informacij, kar nas je pripeljalo do nagrajenih rešitev, kot sta serum za rast las in poživljajoči šampon za moške.

NAGRAJENI IZDELKI

Serum za rast las Revalid je prejel nagrado "Beauty Star Award" v Severni Makedoniji, kjer je bil prepoznan kot najboljši izdelek za nego las, ki se ne izpira. Serum je izstopal v konkurenci priznanih blagovnih znamk in navdušil tako strokovnjake kot uporabnike. Poleg tega je serum za rast las prejel tudi nagrado "Elle Beauty Award" na Hrvaškem. Le devet mesecev po lansiranju na lokalnem trgu je serum osvojil srca hrvaških uporabnikov in zmagal v kategoriji nege las.

Poživljajoči šampon za moške Revalid je prejel prestižno nagrado za inovativni izdelek leta 2023 v kategoriji nege las – dermatokozmetika za moške v Romuniji. Nagrada poudarja inovativni pristop izdelka in njegov pozitiven vpliv.

Izjemno smo ponosni na priznanja, ki so jih prejeli naši izdelki. Še bolj pa smo veseli, da uživate v naših izdelkih in nas podpirate s svojimi glasovi na tekmovanjih.

NAŠA ZAVEZA K ODLIČNOSTI V PRIHODNOSTI

Pri Revalidu nas zavezanost kakovosti, inovacijam in zadovoljstvu strank spodbuja k ustvarjanju izdelkov, ki pozitivno vplivajo na vaše življenje. Zavezani smo razumevanju edinstvenih potreb vaših las in zagotavljanju rešitev za zdrave in lepe lase. Priznanja, ki smo jih prejeli, nas navdihujejo, da še naprej inoviramo in ostajamo v ospredju nege las.

Hvala za vaše zaupanje in podporo, da skupaj nadaljujemo to pot do bolj zdravih in lepših las.