NOVICE

Odpravite izpadanje las s pomočjo seruma za rast las

 

SERUMI ZA RAST LAS NA KRATKO

Serumi za rast las so močne formule, zasnovane posebej za neposreden nanos na lasišče, kjer spodbujajo zdravje las od korenin dalje. Vsebujejo aktivne sestavine, ki spodbujajo lasne mešičke, izboljšujejo prekrvavitev, pospešujejo rast novih las in krepijo obstoječe lase. Cilj seruma je okrepiti korenine in ustvariti optimalno okolje za rast las. Redne masaže, ki spodbujajo pretok krvi, še dodatno podpirajo ta proces, saj lasnim koreninam dovajajo več hranil in kisika.

DNEVNI RITUAL Z REVALIDOVIM SERUMOM ZA RAST LAS

Pri izbiri seruma, ki ustreza vašim specifičnim potrebam, je ključna učinkovitost. Revalid je razvil serum za rast las, ki je namenjen splošnemu redčenju las, lokaliziranim plešastim predelom ali kot preventivna nega. Serum spodbuja rast las, zmanjšuje izpadanje in po treh mesecih vsakodnevne uporabe poveča gostoto las za 8 %. Zaradi štirih glavnih aktivnih sestavin ne le spodbuja rast las, ampak jih tudi vlaži in pomirja lasišče, kar zagotavlja prijeten občutek po vsakodnevni negi las.

KAKO NANESTI SERUM?

Uporaba je preprosta – vsak dan nanesite 3,5 ml seruma (od 6 do 8 stiskov) neposredno na prizadeto območje lasišča in ga nežno vmasirajte, da pospešite absorpcijo in prekrvavitev. Da bi povečali učinek seruma, se izogibajte tuširanju ali umivanju las vsaj 6 ur po nanosu. Za najboljše rezultate priporočamo, da serum nanesete pred spanjem, saj naravni proces obnavljanja med spanjem povečuje njegovo učinkovitost. Za opazne rezultate nadaljujte z vsakodnevno uporabo vsaj od tri do šest mesecev.

CELOSTEN PRISTOP K PREPREČEVANJU IZPADANJA LAS

Če želite povečati učinek Revalidovega seruma za rast las, razmislite o vključitvi drugih izdelkov iz linije Revalid proti izpadanju las. Vsi izdelki so zasnovani tako, da se medsebojno dopolnjujejo in vam pomagajo na poti do večje rasti in gostote las. Za najboljše rezultate uporabljajte skupaj naslednje izdelke:

Če ste opazili, da se vam lasje redčijo, ali če že trpite zaradi izpadanja las in želite obnoviti zdravo lasišče, je Revalidov serum za rast las morda ravno prava rešitev za vas. V kombinaciji z natančno ciljanimi in znanstveno podprtimi izdelki za nego las lahko obnovite mladost in vitalnost svojih las.