NOVICE

Obnavljajoči balzam za lase brez izpiranja za poškodovane lase: odklenite skrivnost obnovljenih las

 

BOLJŠE RAZUMEVANJE POTREB VAŠIH LAS

Verjetno ste že slišali za keratin, ko gre za zdrave lase, vendar poglejmo si pobliže. Keratin je beljakovina, ki sestavlja večji del lasu. Njegove posamezne verige beljakovin držijo skupaj tri vrste vezi. Te vezi so odgovorne za moč, elastičnost in strukturno integriteto vaših las.

Ko so te vezi oslabljene zaradi vsakodnevnih stresorjev, kot so oblikovanje, kemikalije, sončna svetloba ali onesnaženje, so naši lasje bolj nagnjeni k lomljenju in izgubi sijaja. Podpora teh vezi s ciljno nego las lahko pomaga ne le popraviti škodo, ampak tudi preprečiti nadaljnje poškodbe.

DNEVNA DOZA VLAGE Z OBNAVLJAJOČIM BALZAMOM REVALID

Revalidov obnavljajoči balzam za lase, nova pridobitev linije za suhe in poškodovane lase, je zasnovan za reševanje vseh izzivov poškodovanih in oslabljenih las. Uporablja napredno tehnologijo obnove vezi, ki cilja na vodikove, disulfidne in solne vezi v vlaknih las, obnavlja njihovo moč in elastičnost.

Vključitev obnavljajočega balzama v vašo dnevno rutino pomaga pri popravljanju poškodb, hkrati pa nego las spremeni v negovalni in učinkovit ritual. Primeren je za uporabo na mokrih ali suhih laseh. Balzam takoj izboljša obvladljivost in teksturo las, zmanjšuje krepavost, preprečuje cepljenje konic in olajša oblikovanje, pri čemer lasje postanejo mehki in pomlajeni.

IZBOLJŠAJTE SVOJO RUTINO Z NOVO LINIJO REVALID ZA SUHE IN POŠKODOVANE LASE

Če ste resno odločeni obnoviti poškodovane lase ali jih zaščititi pred poškodbami, kombinacija obnavljajočega balzama z drugimi izdelki iz linije za suhe in poškodovane lase nudi celosten pristop k ohranjanju zdravih las z dokazano učinkovitostjo. Kateri izdelki naj bodo vključeni v vašo rutino za najboljše rezultate?

  • Revalidov obnavljajoči šampon: Nežno čisti in vlaži lase, s pomočjo inovativne tehnologije obnove vezi pa jih revitalizira in pomladi.
  • Revalidov obnavljajoči regenerator: Nudi intenzivno hidracijo in globinsko nego, pripravi lase za lažje oblikovanje.
  • Revalidov obnavljajoči balzam: Ta balzam brez izpiranja preprečuje lomljenje in cepljenje konic ter ščiti pred poškodbami zaradi oblikovanja s toploto.
  • Revalidov tonik za lase: Vzdržuje zdravje lasnih mešičkov, preprečuje staranje in izpadanje las ter spodbuja rast novih las.

UČINEK REVALID: VEČ KOT LE IZDELKI

Ne glede na to, ali iščete profesionalno nego za barvane lase, zaščito pred poškodbami zaradi toplote in oblikovanja, se ukvarjate s staranjem las ali pa preprosto želite ohraniti zdrave lase, vam bo naša nova linija za suhe in poškodovane lase nudila podporo. Privoščite si skrbno oblikovano nego las, ki bo izboljšala vaše počutje, negovala vaše lase in krepila samozavest.